Ευρωπαϊκά Προγράμματα Περ/κης Δν/σης Εκπ/σης Κρήτης

Πρόσκληση συμμετοχής 10 εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, στο πλαίσιο συμμετοχής της στο  ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport «Get Addicted to Sport Values» (579803-EPP-1-2016-2-IT-SPO-SCP), προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν σε σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιφέρειας Κρήτης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φορείς από 5 χώρες, Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Μάλτα και Τουρκία και ο γενικότερος στόχος του είναι η ανάδειξη των αξιών του Αθλητισμού και γενικά της Φυσικής Αγωγή (Ισότητα,, σεβασμός στη διαφορετικότητα, ευ αγωνίζεσθαι, καταπολέμηση βίας, αποτροπή ντόπινγκ). Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, τέσσερις εκπαιδευτικοί θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν 9ήμερη κατάρτιση στη διοργάνωση σχετικών εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας και συνολικά δέκα εκπαιδευτικοί (συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων) θα οργανώσουν τουλάχιστον ένα εργαστήριο (workshop) με θέμα τις παραπάνω αξίες καθώς και θα συμμετέχουν στη διοργάνωση μίας τελικής γενικής εκδήλωσης (sport village) τον Απρίλιο του 2018.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή της αίτησης είναι :

α) η βασική γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (τουλάχιστο επίπεδο Β2)

β) η γνώση διοργάνωσης σχετικών εργαστηρίων

γ) η κατάθεση δύο (2) καλών πρακτικών και δύο (2) εκπαιδευτικών εργαλείων συναφών με το πρόγραμμα

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων θα γίνει ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα συμπληρώνοντας την φόρμα  (goo.gl/5dW24J)  που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΠΔΕ Κρήτης, http://kritis.pde.sch.gr/euprogrammes/ (αριστερό μενού) μέχρι και την Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 12:00. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα προκύψουν, ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κρήτης και θα αναρτηθούν στον παραπάνω ιστότοπο.

Την παιδαγωγική ευθύνη υλοποίησης του έργου, έχουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φυσικής Αγωγής της ΠΔΕ Κρήτης, κα Ζαμπετάκη Λήδα και κος Κατσαγκόλης Αθανάσιος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο υλοποίησης του έργου Βασίλη Μανασσάκη στο τηλέφωνο  2810347280.

 

LLP Partner Search

<< < July 2024 > >>
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Facebook
join us on FaceBook